Produkty pro nezávislá čistící látka (20)

Pražená pohanka Polska - Pražená pohanka

Pražená pohanka Polska - Pražená pohanka

Kroupy pohankové vznikají z loupaných semen pohanky obecné. Zrna pražené pohankové kaše mají charakteristický tmavě hnědý odstín, který je výsledkem tepelného zpracování. Pražená pohanková kaše je méně hodnotná než nepražená, ale má výraznější chuť. Pohanková kaše je cenným zdrojem živin a výživových látek. Zvláštní význam mají bílkoviny, polyfenoly, polysacharidy a minerální látky. Pohanka se vyznačuje vysokým obsahem minerálních látek, jako je draslík, hořčík, železo a vitamíny. Může být samostatným jídlem, přílohou k masu nebo zelenině, nebo může být základem oběda či večeře. Pražená pohanková kaše a pražená pohanková kaše znamenají to samé. Obě kaše jsou podrobeny tepelnému zpracování.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Cukr z řepy z Polska

Cukr z řepy z Polska

Prodáváme cukr z cukrovaru KSC v Polsku, balíme ho do obalů podle vašeho přání, které si můžete sami navrhnout.
Łąckie Pierogi - mražené potraviny

Łąckie Pierogi - mražené potraviny

-ruské pirohy -pirohy s masem -pirohy se špenátem a sýrem -pirohy s jahodami -pirohy s borůvkami -pirohy se sladkým sýrem -pirohy s jablky -pirohy s švestkami -pirohy s kysaným zelím a houbami -pirohy s kysaným zelím a masem -lázeňské knedlíky -knedlíky s masem -uši s houbami -uši s masem
Mandlové vločky 250g

Mandlové vločky 250g

Přírodní mandle, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a tím mají prospěšné účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, látku, která zastavuje oxidační procesy, čímž uvolňuje cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu: vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor.&nbsp;<strong>Složení:</strong> mandle&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2489kJ/602kcal - 30% DDD*Tuky 50,6g - 72% z toho nasycené mastné kyseliny 3,9g - 20%Sacharidy 9,5g - 4% z toho cukry 5g - 6%Bi
Celé Loupané Hrách - Balení Celého Loupaného Hráchu

Celé Loupané Hrách - Balení Celého Loupaného Hráchu

Hrách je luštěnina. Hrách je dobrým zdrojem bílkovin, dodává také sacharidy a vlákninu, která zlepšuje trávení. Kromě toho má hrách alkalizující účinky. Je základní složkou vojenské hráškové polévky, ale skvěle se hodí i do různých druhů pomazánek, polévek nebo salátů.
Proso - Balení prosa

Proso - Balení prosa

Proso se považuje za jedno z nejzdravějších potravin na světě. Pěstuje se po staletí a získává se z loupaných zrn prosa. Vyznačuje se nejvyšším obsahem vitamínů skupiny B: (B1, B2, B6) a železa a mědi. Proso má také léčivé vlastnosti, je snadno stravitelné a nezpůsobuje alergie, protože neobsahuje gluten, a proto jej mohou konzumovat osoby trpící celiakií. Má antivirové vlastnosti a snižuje zánět sliznic. Obsahuje křemík, který příznivě ovlivňuje stav naší pleti, vlasů a nehtů.
Pohanková mouka 1000g vivio

Pohanková mouka 1000g vivio

Hirschová mouka se skládá z mletých hirsových zrn - jednoho z nejstarších obilovin s mnoha zdravými výhodami. Proso je bezlepkové a zásadotvorné obilí, které obnovuje přirozenou rovnováhu kyselin a zásad v těle, čistí ho, bojuje proti volným radikálům a houbám. Mouka je snadno stravitelná, nealergenní, má jemně oříškovou příchuť a je levnější než jiné produkty ze skupiny "Super Foods". Je zdrojem vlákniny, hořčíku, nenasycených mastných kyselin, zinku, železa a B-vitaminů. Hirschová mouka je skutečnou injekcí prospěšných látek a silnou detoxikací pro tělo. Hillettová mouka je také bohatým zdrojem vlákniny, která je dnes obecně známá jako produkt, který podporuje trávení a pozitivně ovlivňuje stabilizaci hladiny cukru v krvi. To vše vede k pocitu sytosti a menší touze %*RWS - referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> Použití </strong> Hirschová mouka může být použita na...
Cizrna - Cizrnové maloobchodní tašky

Cizrna - Cizrnové maloobchodní tašky

Nabízíme maloobchodně balené produkty naší značky Grino a také služby bílého štítku pro balení pod značkou klienta, prosím, kontaktujte nás pro více informací a podívejte se na naše další produkty. Cizrna patří do skupiny luštěnin. Chuť cizrny je mírně sladká, s diskrétní oříškovou příchutí, jemná a krémová. Cizrna zatím není v Polsku tak populární, jak je tomu v zemích východní Evropy. Cizrna je rostlina, která je vynikajícím zdrojem bílkovin a také obsahuje velmi velké množství aminokyselin nezbytných pro fungování těla. Díky tomu, že má velké množství výživových hodnot, je velmi cenná pro celé tělo.
Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Mouka pšeničná typu 750 pochází z farem v Bieszczadech, které mají ekologický certifikát. Je to jeden z nejpopulárnějších typů mouky, který se získává z mletého pšeničného zrna. Pšenice, díky obsahu bílkovin (lepku), dodává pečivu elasticitu a zajišťuje, že se méně drobí. &nbsp; <strong> složení: </strong> pšenice &nbsp; <strong> Nutriční hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 1450KJ/342kcal - 17%RHP* tuk 1.8g - 2.6% z toho nasycené mastné kyseliny 0.7g - 3.5% sacharidy 68g - 26% z toho cukry 0.5g - 0.6% vláknina 2.9g - 12g - 24% sůl 0.01g - 0.2% *referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> pšeničná mouka typu 750 je ideální na pečení chleba a všech slaných i sladkých pečiv. Ideální na palačinky, vafle nebo jako zahušťovadlo do polévek a omáček. &nbsp; <strong> Poznámky </strong> Skladujte na suchém a chladném místě v těsně uzavřeném obalu.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny ořechu kokosové palmy, která se nejprve suší a poté se třídí na malé kousky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené živočišné mastné kyseliny by měly být v denní stravě omezeny, ale ty, které pocházejí z kokosu, jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se v těle hromadily ve formě tuku. Kokosové vlákna obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdete zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které umožňují udržení acidobazické rovnováhy těla. <strong> Složení: </strong> Kokosové vločky &nbsp; <strong> Výživová hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g tuk - 90% Z toho nasycené mastné kyseliny 53g - 265% sacharidů.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Lísková pasta 330G Vivio

Lísková pasta 330G Vivio

Pasta z lískových oříšků byla připravena ze 100% lískových oříšků, bez jakýchkoli zbytečných aditiv. Přítomnost velkého množství vitamínu E v lískových oříšcích s výraznými antioxidačními vlastnostmi podporuje obranu těla proti škodlivým účinkům volných radikálů. Vitamín E obsažený v lískových oříškách chrání před špatným cholesterolem, čímž brání aterosklerotickým změnám, což je důležité při prevenci infarktu myokardu. Kromě toho obsahují lískové oříšky velké množství vitamínů B, které přispívají k správnému fungování nervového systému, vitamín C, A, K, kyselinu listovou, draslík, fosfor a vápník. Oříšky jsou zdrojem zdravých mastných kyselin a vlákniny. & NBSP; <strong> Složení: </strong> Pražené lískové oříšky & NBSP; <strong> nutriční hodnota na 100g </strong> energetická hodnota 2900KJ / 702Kcal - 35% RHP * tuk 63 g - 90%, z toho nasycené mastné kyseliny 4,51 g - 23% sacharidů
Zelené Čočky 1000g

Zelené Čočky 1000g

Čočky mají, stejně jako všechny luštěniny, jedinečné zdravotní vlastnosti. Jsou zdrojem dobře vstřebatelného proteinu. Protein z čočky je po sójovém proteinu nejvíce vstřebatelným rostlinným proteinem (85 procent). Zelené čočky obsahují hodně vlákniny. Vláknina nejen pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi, zlepšuje srdeční a trávicí systém, ale také přispívá ke snižování hladiny cholesterolu, odstraňuje toxiny z těla, chrání před rakovinou tlustého střeva a také proti diabetu typu 2. Mají vysoký obsah železa, což je výhodné pro lidi, kteří nejí maso. Jeden šálek zelených čoček obsahuje 100 procent doporučené denní dávky železa. Tento minerál hraje důležitou roli při tvorbě hemoglobinu v krvi a myoglobinu ve svalech, což je zodpovědné za transport kyslíku do buněk. Obsahují také cenné mangan a kyselinu listovou.
Rozdělený Hrách Polovina 5kg Horeca

Rozdělený Hrách Polovina 5kg Horeca

Naše firma má tu čest nabídnout produkt Hrach loupaný půlka z kategorie produktů určených pro velkoobchody a distribuční sítě obsluhující sektor Horeca. Naše produkty jsou čištěny a baleny v našem závodě, přičemž klademe zvláštní důraz na kvalitu výrobků. Hrach je luštěnina. Hrach je dobrým zdrojem bílkovin, dodává také sacharidy a vlákninu, která podporuje trávení. Kromě toho má hrach zásadotvorné účinky. Je základní složkou vojenské hrachovky, ale ideálně se hodí do různých druhů pomazánek, polévek nebo salátů.
Pasta z lískových ořechů 330g vivio

Pasta z lískových ořechů 330g vivio

Pasta vyrobená z lískových oříšků byla připravena ze 100 % lískových oříšků, bez jakýchkoli zbytečných aditiv. Přítomnost velkého množství vitamínu E v lískových oříšcích s výraznými antioxidačními vlastnostmi podporuje obranu těla proti škodlivým účinkům volných radikálů. Vitamín E obsažený v lískových oříškách chrání před špatným cholesterolem, čímž zabraňuje aterosklerotickým změnám, což je důležité v prevenci infarktu myokardu. Kromě toho obsahují lískové oříšky velké množství vitamínů skupiny B, které přispívají k řádnému fungování nervového systému, vitamín C, A, K, kyselinu listovou, draslík, fosfor a vápník. Ořechy jsou zdrojem zdravých mastných kyselin a vlákniny. & Nbsp; <strong> složení: </strong> pražené lískové oříšky & nbsp; <strong> nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 2900 kJ/702 kcal - 35 % RHP* tuk* tuk* tuk* tuk* 63 g - 90 % včetně nasycených mastných kyselin 4,51 g - 23 % sacharidy 14,9 g - 6 % včetně cukrů 3.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.
Pate a'la Falafel 200 g

Pate a'la Falafel 200 g

Chutná a zdravá pomazánka A'la Falafel, která je připravena na bázi cizrny, pečené zeleniny jako jsou mrkev, cibule, celer s kari a zázvorem, což jí dodává orientální nádech. Je skvělá jako doplněk k chlebu, sendvičům nebo toastu. Má lehkou konzistenci, snadno se roztírá a má příjemnou chuť. Obsahuje bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. , česnek, česnek, česnek, česnek, kari (včetně hořčice), pepř, sušený zázvor. <strong>Komentáře</strong> uchovávejte v lednici po otevření a spotřebujte do 48 hodin.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Spice je univerzální koření pro mnoho pokrmů. Je založeno na sušené zelenině, bylinkách a kurkumě. Perfektně zvýrazňuje chuť pokrmů a dodává jim příjemnou rostlinnou vůni. Jarzynka neobsahuje žádné zbytečné chemické přísady, zesilovače chuti nebo kvasnicové extrakty. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> sůl, cukr, panadip, mrkev, kukuřice, cibule, hruška & nbsp; <strong> použití </strong> zelenina se přidává do polévek, omáček, dušených pokrmů, salátů a dalších jídel, čímž jim dodává příjemnou rostlinnou vůni a zdůrazňuje chuť připravených pokrmů.
Cizrnová mouka 1000g

Cizrnová mouka 1000g

Cizrna je cizrna nebo také vlasová cizrna, patří do skupiny luštěnin. Cizrna je vynikajícím zdrojem bílkovin a nezbytných aminokyselin, a proto může nahradit maso. Je zdrojem složených sacharidů a vlákniny. Cizrna dodává tělu různé vitamíny a minerály, včetně významného množství fosforu, vitamínu B9, železa, zinku, hořčíku a draslíku. Obsahuje také nenasycené mastné kyseliny. Cizrna je nízkokalorická a má nízký glykemický index, a vláknina, kterou obsahuje, pomáhá snižovat hladinu triglyceridů a „špatného“ cholesterolu. Cizrna je zvlášť ceněna vegany a lidmi s alergiemi. Cizrnová mouka se vyrábí z luštěnin a je takto charakterizována unikátním obsahem bílkovin, zatímco chuť se podobá chuti umami. Glykemický index této mouky je téměř poloviční ve srovnání s pšeničnou moukou a činí pouze 35.